Rezerwacja
online


Pokoje już od 165 zł

ryby

FISHES

Filet z karpia (120g) milickiego podany na marchewkowym puree z czarnuszką, sosem chrzanowym, duszonym selerem i chipsem z jarmużu
28 zł
Carp fillet (120g) served on carrot puree with black cumin, horseradish sauce, stewed celery and kale chips
Stek z łososia (120g) pieczony z migdałami i gorczycą, podany na puree z selera, sosem maślanym, karmelizowaną cebulą i warzywami blanszowanymi na maśle
39 zł
Salmon steak (120g) baked with almonds and mustard, served with mashed celery, butter sauce, caramelized onions and blanched vegetables in butter
Pstrąg pieczony (120g) z masłem czosnkowym na chrzanowym puree ziemniaczanym, w towarzystwie grillowanych warzyw i sosu koperkowego oraz sosu z zielonej sałaty
32 zł
Roasted trout (120g) with garlic butter and horseradish mashed potatoes, accompanied by grilled vegetables and dill sauce and sauce with green lettuce
Sandacz z patelni (120g) saute z prażoną kaszą gryczaną, szpinakiem, sosem kurkowym, ozdobiony musem jabłkowo-cytrynowym
39 zł
Saute zander from the pan (120g) with roasted buckwheat, spinach, mushroom sauce, decorated with apple and lemon mousse