Rezerwacja
online


Pokoje już od 165 zł

dania główne

MAIN DISHES

Stek z marynowanej w ziołach polędwicy wołowej (150g), na duszonych w winie warzywach z jarmużem i czerwona cebulą, z opiekanymi ziemniakami i sosem z zielonego pieprzu
49 zł
Steak beef tenderloin (150 g) marinated in herbs on stewed in wine vegetables, kale and red onion with roasted potatoes and green pepper sauce
Kaczka pieczona po milicku (400g), z duszoną dynią i śliwką, w towarzystwie karmelizowanych buraków i chrzanowych ziemniaków puree
42 zł
Roasted duck (400g), with stewed pumpkin and plum, accompanied by caramelized beets and horseradish mashed potatoes
Tradycyjny kotlet schabowy (160g) z zasmażaną kapustą i wiosenną sałatką z winegretem i ziemniakami
28 zł
Traditional pork chop (160g) with stewed cabbage and spring salad with vinaigrette and potatoes
Pieczona polędwiczka wieprzowa (120g) z sosem myśliwskim, fasolką szparagową z boczkiem, sosem maślanym i kluskami ziemniaczanymi
36 zł
Roast loin of pork (120g) with hunter sauce, green beans with bacon, butter sauce and potato dumplings
Pierś z kurczaka (120g) faszerowana suszonymi pomidorami, orzechami i kozim serem, podana na puree z zielonego groszku, sosem pomidorowym i zielonej sałaty
26 zł
Chicken breast (120g) stuffed with sun-dried tomatoes, walnuts and goat cheese, served on a puree of green peas, tomato sauce and lettuce